Skip to main content

Industriportar

Takskjutportar

Industriportar

Takskjustportar har fördelen att de sparar utrymme framför och bakom porten då de öppnas lodrätt.

Vi använder oss av Hörmanns takskjutsportar. Hörmann takskjutsportar i modellserie 60, av stål, stål-/aluminium eller aluminium imponerar med en enastående sortimentsbredd, toppdesign och certifierad säkerhet.


Vikportar

Industriportar
Vikportarna går att få i en nästan oändlig mängd utföranden.

Grunden till porten är att den kan erhållas från två till åtta-delad. Därefter väljer ni om den ska vara inåt eller utåtgående. Sist väljer ni om den ska vara handmanövrerad eller motoriserad. På detta sättet kan vi konstruera portar efter era önskemål och förutsättningar, naturligtvis med det bästa råmaterialet för lång och säker driftsäkerhet!

Vi på PA Portteknik i Kalmar har bred kunskap och erfarenhet, ni är varmt välkomna att höra av er för mer information!

Snabbrullportar

Industriportar

Snabbrullportar – med FU-styrsystem som standard.

Hörmann snabbrullportar används inomhus och utomhus för att optimera trafikflödet, förbättra inomhusklimatet och spara energi. I Hörrmann-utbudet ingår lodrätt och vågrätt öppnande transparenta portar med flexibel portduk, även i kombination med takskjutportar och rullportar samt kraftfulla och servicevänliga spiralportar med släta aluminiumprofiler.

Rullportar och rullgaller

Industriportar

Vi på PA Portteknik erbjuder robusta och tillförlitliga rullportar även under hårda driftvillkor.

Fördelen med rullportar och rullgaller är att de knappt tar någon plats vid öppningen då de rullas upp kompakt bakom överstycket. De tar alltså ingen plats vid varken taket eller sidorna.

Den höga specialiseringsgraden i rullport- och rullgallerkonstruktionen går långt över den normala standarden. Genomförandet av anpassade lösningar är en del av vår dagliga verksamhet för att våra produkter ska optimeras efter din fastighet och dina behov.

Vi arbetar i Kalmar med omnejd!